Vrijstaand huis

Een vrijstaand huis te midden van een grote romantische tuin staat te koop met het adres Spengen 2a in Kockengen. Er staan natuurlijk wel vaker vrijstaande huizen te koop. Maar dit vrijstaande huis mag je toch wel heel bijzonder noemen. Het huis is voorzien van een prachtig staaltje architectuur. De architect heeft het huis ontworpen met heel veel zichtlijnen van binnen naar buiten, waardoor je het gevoel hebt dat je in een oase van groen terecht bent gekomen. Echt prachtige vergezichten, mooie zonsopgang, schitterende zonsondergang en onwerkelijk mooi uitzicht bij laaghangende mist over weilanden. Dit vrijstaande huis (251 m2 woonoppervlakte) met bijgebouw (36 m2) is geheel omringd door water met een vaste brug met een toegangspoort in de polder Spengen. Het is een heel ruim huis en geschikt voor diverse doeleinden.

Vrijstaand huis met grote tuin

Het vrijstaande huis heeft een grote landschapstuin. Het huis staat op een perceel van bijna 3200 m2 eigen grond. De grote tuin van het vrijstaande huis is romantisch aangelegd en kent vele leuke paadjes en zitjes. Waarbij de rozenstruiken en de hortensia’s overheersen. Veel mooie vaste planten in borders met bodembedekkers. Fruitstruiken en fruitbomen ontbreken hier natuurlijk niet met een grote oogst in het najaar om zelf sap van te maken of appeltaarten te bakken of jam van te maken.


De omgeving

Een vrijstaande woning met heel veel privacy volledig omgeven door groen en ook nog eens midden in het Groene Hart. Prachtige omgeving om lekker in te wandelen of een fietstochtje te maken of gewoon een hengel uit te gooien in een van de mooie slootjes. Kockengen valt onder de gemeente Stichtse Vecht (provincie Utrecht) en het dorp Kockengen heeft alle basisvoorzieningen. Samengevat, een vrijstaand huis, maar dan wel een heel bijzonder vrijstaand huis met een zeer grote tuin.

 

Vrijstaand huis te koop

Het vrijstaande huis Spengen 2a staat te koop. Gelegen midden in het Groene Hart en op een gunstige afstand van zowel Utrecht als Amsterdam. De omgeving van dit huis is ideaal voor mensen die van de stad houden maar zich toch af en toe willen terug trekken. Een vrijstaand huis zoals dit huis staat niet vaak te koop, wacht dus niet te lang.

Wil je na het lezen van dit blogartikel meer zien van het huis Spengen 2a? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 06-24137166 om een afspraak in te plannen!

BELANGSTELLING? NEEM DAN CONTACT OP