De Omgeving

Spengen, ligt in het buitengebied van het dorp Kockengen (gemeente Stichtse Vecht) midden in het Groene Hart. Centraal gelegen met een prima bereikbaarheid naar Utrecht, Amsterdam en de luchthaven Schiphol. Alle basis voorzieningen zijn te vinden in Kockengen.

Plan een bezichtiging

Bel: 06-24137166
Email: leny.belder@gmail.com

In Het Groene Hart

Het huis bevindt zich in het Groene Hart wat zich kenmerkt door mooie weilanden en veel natuur. Vanaf Spengen lopen meerdere fiets- en wandelroutes door het Groene Hart.

Landelijk Wonen

Het huis is landelijk gelegen met diverse weilanden in de buurt.

Dichtbij Amsterdam & Utrecht

Vanaf Kockengen is het 5 minuten rijden naar de A2 waardoor je snel in Amsterdam, Utrecht en op Schiphol kunt zijn. Daarnaast is het treinstation in Breukelen op slechts 5 minuten rijden bereikbaar. 

Over Stichtse Vecht

Het huis is gelegen in Kockengen dat onderdeel is van de gemeente Stichtse Vecht. Deze gemeente is in 2011 ontstaan uit de gemeenten Breukelen, Loenen & Maarssen. In Kockengen zijn alle basis voorzieningen aanwezig.

Dichtbij Amsterdam

Vanaf het huis is het slechts 18 minuten rijden naar De Zuidas in Amsterdam en 30 minuten naar het centrum van Amsterdam. Via het station in Breukelen gaat er een sprinter naar Amsterdam Centraal. Dit maakt deze woning zeer geschikt voor mensen die landelijk willen wonen, maar toch snel in de stad willen zijn.

Dichtbij Utrecht

Het huis ligt op 17 minuten rijden van Leidsche Rijn in Utrecht en 30 minuten van het centrum van Utrecht. Daarnaast rijden er vanaf station Breukelen meerdere treinen per uur naar Utrecht Centraal. Winkelen in Utrecht is daarom binnen 30 minuten mogelijk vanaf Spengen 2a. 

BELANGSTELLING? NEEM DAN CONTACT OP