Landelijk wonen

Landelijk wonen heeft veel voordelen zoals een blikveld over weilanden, uitzicht over slootjes, bomen vol met fruit of je eigen park en genieten van een magnifieke zonsopgang (alleen voor vroege vogels of late dat kan natuurlijk ook). Wil je ook landelijk wonen? Aarzel dan niet, maar kom eens kijken op Spengen 2a in het buitengebied van Kockengen.

De landelijke tuin


Bij landelijk wonen hoort ook een adembenemende zonsondergang. Daarnaast biedt een landelijke tuin veel mogelijkheden. Zo heeft Spengen 2a een plantenkas, moestuin, fruitstruiken, fruitbomen, al het mogelijke staat in de romantische landelijke tuin. Hou je liever wat beesten aan huis dan kan dat hier prima. Het kippenhok is er al, wel je eigen kuikentje meenemen. Een geitje, varken of pony of wat al niet meer. Daar is genoeg ruimte voor op het grote grasveld. De grote tuin zorgt voor vrij wonen in een groot huis.


Eigen fruit en groenten


Je eigen moestuin, lekker groente en kruiden voorkweken in het voorjaar en later de plantjes uitzetten in je eigen tuin en plukken maar. Gedurende het jaar kun je van verschillende vruchten genieten van je fruitstruiken en fruitbomen. Je eigen aardbeien, frambozen, bramen, rode bes en nog veel meer uit je eigen tuin, dat smaakt toch veel beter dan die uit de supermarkt. Tegen het najaar is het wel even hard werken om al die appels, peren en andere vruchten te verwerken. Ja, hoeveel sap kun je maken van je eigen appels of hoeveel appeltaarten kun je bakken? Het is wel even een klusje, maar wel leuk om te doen. En anders geef je gewoon wat weg van je oogst aan familie, kennissen en vrienden. Eigen wijn maken is nog niet gelukt. Maar wie weet in de toekomst. 


Voordelen landelijk wonen

Lekker een barbecue organiseren of gewoon gezellig een ‘party houden’ zonder dat de omgeving hier last van heeft. Als het erg laat is geworden dan kan men blijven slapen, want er zijn genoeg kamers aanwezig. Kunnen ze gelijk genieten van de zonsopgang, want ze moeten wel weer tijdig vertrekken de volgende ochtend. Het is hier tenslotte geen bed and breakfast. Alhoewel een bed and breakfast eigenlijk nog niet zo’n slecht idee is op de fantastische locatie Spengen 2a. Of kantoor aan huis of een kangoeroe woning, zoveel mogelijkheden zijn er voor dit huis. Dan hebben we het nog niet over het bijgebouw, dat in dezelfde stijl als het grote huis is gebouwd. De architect van dit landelijke huis heeft een prachtig staaltje architectuur neergezet.

 

Landelijk wonen te koop

Er staan maar weinig landelijke huizen te koop in Nederland. Waarbij het aanbod van landelijke huizen die te koop staan in de Randstad al helemaal schaars zijn. Altijd al een landelijke woning willen kopen die in zeer goede staat is? Wees er dan snel bij want de landelijke woning Spengen 2a staat nu nog te koop!

 

Landelijk wonen Utrecht

Altijd al landelijk willen wonen in de regio Utrecht? Op slechts 17 minuten rijden van Leidsche Rijn in Utrecht ligt de landelijke woning Spengen 2a. Met deze woning krijg je het gevoel van het platteland terwijl je binnen 30 minuten in het populaire winkelgebied van Utrecht bent.

 

Landelijk wonen Amsterdam

Dichtbij Amsterdam wonen maar toch landelijk? Landelijk wonen vlakbij Amsterdam is mogelijk in de woning Spengen 2a. Deze woning bevindt zich op slechts 18 minuten rijden van De Zuidas. Na een drukke werkdag op De Zuidas is dit de ideale woning om tot rust te komen en te genieten van ruimte en natuur in de prachtige landelijke tuin. Daarnaast ben je binnen 30 minuten in het centrum van Amsterdam. Ook is het station Breukelen dichtbij met een directe verbinding naar Amsterdam.

 

Wil je na het lezen van dit blogartikel meer zien van het huis Spengen 2a? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 06-24137166 om een afspraak in te plannen!

BELANGSTELLING? NEEM DAN CONTACT OP