Huis kopen Woerdens Verlaat

Met een huis kopen in Woerdens Verlaat verzeker je jezelf van een woning in een prachtige omgeving. De gemiddelde prijs van een koop woning in de gemeente waarin Woerdens Verlaat valt, bedroeg volgens het CBS in 2018 € 327.500,-. Een prijs van een koophuis in Woerdens Verlaat is daarmee hoger dan de gemiddelde prijs van een huis in Nederland. Dit valt te verklaren door de zeer goede ligging van Woerdens Verlaat, midden in het Groene Hart en met een goede verbinding naar Amsterdam, Utrecht en Woerden.

Sinds juni 2020 staat er vlakbij Woerdens Verlaat in Kockengen een mooi landelijk huis te koop in buurtschap Spengen, op het adres Spengen 2a. Het grote huis heeft een totale woonoppervlakte van 251 m² en een perceel van 3.190 m². Daarnaast is er een bijgebouw aanwezig van 36 m². Zowel het huis en het bijgebouw zijn geschikt voor diverse doeleinden. Het huis is in de afgelopen jaren gerenoveerd. Bij de renovatie is rekening gehouden om de woning zoveel mogelijk onderhoudsvriendelijk te maken. De tuin is het hoogtepunt van dit huis met veel fruitbomen, verrassende paadjes, doorkijkjes en knusse zitplekken. De grote tuin zorgt voor vrij wonen in een gebied waar je landelijk woont.

Over Woerdens Verlaat

Woerdens Verlaat is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop aan de rand van de Nieuwkoopse plassen. De plaats Woerdens Verlaat heeft diverse voorzieningen wat het een zeer geschikte woonplaats maakt voor iedereen. Zo zijn o.a. de volgende voorzieningen aanwezig in het dorp:

  • Kerk
  • Cafe
  • Basisschool
  • Schoonheidssalon
  • Brood en banketbakkerij

Naast de voorzieningen aanwezig in het dorp Woerdens Verlaat, zijn er ook veel grote plaatsen in de buurt. Zo ben je vanuit Woerdens Verlaat met de auto binnen 20 minuten in steden als Utrecht, Amsterdam en Woerden. Ook de luchthaven Schiphol is binnen 30 minuten bereikbaar. De combinatie van deze factoren maakt wonen in Woerdens Verlaat zeer aangenaam.

Wil je na het lezen van dit blogartikel meer zien van het huis Spengen 2a? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 06-24137166 om een afspraak in te plannen!

BELANGSTELLING? NEEM DAN CONTACT OP