Groot huis

Altijd al een groot huis willen kopen dan treft u het. Dit is uw kans. Spengen 2a in Kockengen staat te koop. Kockengen valt onder de gemeente Stichtse Vecht (provincie Utrecht). Wanneer is iets een groot huis? Om te beginnen heeft het huis een inhoud van 1100 m3 met een woonoppervlakte van 251 m2 en nog wat ruimtes die voor de formele woonoppervlakte berekeningen niet mee tellen, maar er natuurlijk wel zijn. Zoals 4 aparte bergzolder kamers. Heerlijk dat die er zijn. Je kunt er veel spulletjes opbergen. 

Groot huis met diverse mogelijkheden

Het huis is van origine ontworpen door een architect voor een dierenarts met praktijk aan huis. Het huis heeft vele kamers en is geschikt voor diverse doeleinden. Het huis is zo ontworpen dat je sluiproutes hebt tussen de voormalige dierenartspraktijk aan huis en het woongedeelte van het huis. Ideaal voor kinderen om verstoppertje te spelen in dit mega huis. Het huis heeft alleen al 7 deuren op de begane grond die naar buiten opengaan. Toen we hier pas kwamen wonen, moesten we elkaar soms zoeken in dit huis en waren we de weg even kwijt. Ook zoveel binnendeuren, die overal naartoe gaan. Langzamerhand begonnen we aan het huis te wennen en hebben we kosten noch moeite gespaard om er ons eigen droompaleis van te maken. Heel vroeger werd dit huis wel eens het ‘paleis van Kockengen’ genoemd. Een andere bijnaam van het huis is ‘De Tent’ vanwege de bijzondere bouwstijl. Als je het huis nog niet groot genoeg vindt dan is er ook nog een bijgebouw (36 m2) aanwezig met alle voorzieningen. Een groot huis te koop te midden van een grote landschapstuin met prachtige vergezichten. De grote tuin zorgt voor vrij wonen in een gebied waar je landelijk woont.

Groot huis te koop

Het grote huis Spengen 2a staat te koop. De mogelijkheden voor dit huis zijn vrijwel onbeperkt. Door de grootte van het huis zijn diverse doeleinden mogelijk. Zo is er voldoende ruimte voor een zwembad in de tuin. Is het mogelijk om een kantoor aan huis te houden. Of zelfs een bed and breakfast te beginnen in het bijgebouw van de woning.

Wil je na het lezen van dit blogartikel meer zien van het huis Spengen 2a? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier of bel 06-24137166 om een afspraak in te plannen!

BELANGSTELLING? NEEM DAN CONTACT OP